Zamrażanie żywności
Gruda, Zbigniew, Postolski, Jacek Autor, Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
Rok wydania: 1999.
Mrożonki technologia technologia, Podręczniki akademickie
dostępne:
1 z 1
Autor
Gruda, Zbigniew
Postolski, Jacek Autor
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
Tytuł
Zamrażanie żywności
ISBN
83-204-2332-5 : zł 67
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne,
Rok wydania
1999.
Numer wydania
Wyd. 3 rozsz.
Objętość
685, [1] s. :
Rozmiary
25 cm.
UKD
664.8/.9(075.8)
Hasła przedmiotowe
Mrożonki technologia technologia
Podręczniki akademickie
Informacje dodatkowe
W poprz. wyd. odwrotna kolejność aut.
Bibliogr. s. 654-663. Bibliogr. s. 654-663.
Dla studentów politechnik i akademii rolniczych, także konstruktorów urządzeń zamrażalniczych.
Link
http://polona.pl/item/10018593
020
%a 8320423325
080
%a 664.8/.9(075.8)
100
%a Gruda, Zbigniew
245
%a Zamrażanie żywności /
250
%a Wyd. 3 rozsz.
260
%a Warszawa :
%b Wydawnictwa Naukowo-Techniczne,
%c 1999.
300
%a 685, [1] s. :
%b fot., rys., wykr. ;%b fot., rys., wykr. ;
%c 25 cm.
500
%a W poprz. wyd. odwrotna kolejność aut.
504
%a Bibliogr. s. 654-663.%a Bibliogr. s. 654-663.
521
%a Dla studentów politechnik i akademii rolniczych, także konstruktorów urządzeń zamrażalniczych.
650
%a Mrożonki
%x technologia%x technologia
655
%a Podręczniki akademickie
700
%a Postolski, Jacek
%e Autor
710
%a Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
856
%u http://polona.pl/item/10018593
920
%a 83-204-2332-5 : zł 67
Dostępne egzemplarze
1.
Numer inwentarzowy: ND2033
Sygnatura: gastronomia. gospodarstwo domowe
Sygnatura: gastronomia. gospodarstwo domowe
Status: Do wypożyczenia